Eczema la grădiniță

eczema
Eczema
25 august 2021
acneea
Acneea pe timpul verii
31 august 2021
Show all

Eczema la grădiniță

eczema

Am văzut că vârsta la care întâlnim cel mai frecvent diferite forme ale eczemei este copilăria, așa că grija voastră ca și părinte crește atunci când copilul nu este supravegheat oră de oră.

Indiferent de cât de sensibil este copilul vostru e bine să vă asigurați că în interiorul grădiniței nu există covoare „de pluș” și jucării de pluș. Acestea rețin foarte ușor praful, microorganisme, acarieni.

Dacă copilul tău are o sensibilitate crescută, e recomandat să folosească aceleași produse de igienă ca și acasă. Vorbește cu personalul grădiniței despre acest lucru și nu uita eczema nu este contagioasă. Pe de altă parte învață-l pe copilul tău, acasă, cum să folosească aceste produse.

sigla

Alimentația

Este important să știți că eczemele și alergiile alimentare se potențează una pe alta. Dacă cunoașteți că copilul vostru este alergic la anumite alimente specificați acest lucru. În acest fel evitați încă de la început o agravare a afecțiuni , dar și anumite suspiciuni care pot apărea despre ce anume manâncă la grădi sau cantină. În ultimii ani, meniul copiilor din grădinițe sau cantine este atent conceput, tocmai pentru a evita aceste aspecte. Fiți atenți la ce mănâncă copilul vostru în afara acestor instituții.

Vorbiți la grădiniță sau școală!

Eczema nu este contagioasă!

Dacă cunoașteți că copilul vostru este sensibil la ceva anume, anunțați educatoarele, învățătoarea sau diriginta, acestea pot observa în timp util orice modificare de stare a copilului pentru a anunța cabinetul medical.

dr. Diana Mogoreanu

Recomandări

Educația învățată de acasă este esențială! Explicați cu calm și răbdare copilului ce afecțiune are și cum trebuie să se îngrijească, stimulați-l să se îngrijească singur și acasă și lăudați-l de câte ori face acest lucru.

Când cei mici au eczemă aceștia suferă. Nu doar cei mici suferă ci întreaga familie, fiind o experiență stresantă și dificilă. Eczema netratată corect și la timp perturbă starea generală a copilului, atât când este treaz, dar și când doarme.

Din fericire există tratamente care ameliorează starea copilului. Dar pentru acest lucru este necesar să consultați medicul dermatolog și să îi urmați recomandările.

semnatura

qualimed
Partener remodelare corporală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *