Dr. Buzea Cosmin

Dr. Buzea Cosmin

medic Primar Chirugie Generală – Medic Specialist Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă

A absolvit Facultatea de Medicina, Universitatea „Transilvania” Brașov, prima specializare a obținut-o în 2007 ca și medic specialist chirurgie generală. Pasiunea pentru chirurgie a mers mai departe, astfel că în 2009 ia decizia să își dezvolte abilitățile în chirurgia plastică. Finalizează în 2013 cel de al doilea rezidențiat cu specializarea de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva în cadrul Centrului Universitar din Cluj-Napoca și se reîntoarce la Brașov ca și medic specialist chirurgie plastică în cadrul Spitalului Județean.

„Pentru mine, chirurgia este un stil de viață care seamănă cu un cocktail cu multiple ingrediente. Principalul ingredient fiind o pregătirea profesională continuă care este un mixt de tehnici, abilități și informații din domeniul medical. Ingredientele secundare, dar de multe ori cele care dau gustul cockail-lui sunt cele care țin de abilitățile comportamentale personale: sa fii un bun comunicator, să știi să asculți activ, să fii răbdător, dar în același timp ferm.

Echipa este esențială în acestă ramură, deoarece o intervenție chirurgicală presupune intervenția mai multor persoane, fiecare bine pregătit în ceea ce are de realizat.

Satisfacțiile profesionale sunt cele care vin odată cu zâmbetul pacienților și a aparținătorilor acestora!”

Competente

  • Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva: Botox, Fillere cu Acid Hialuronic, PRP, Fire Lifting PDO, Lipoaspiratie si Liposculptura, Chirurgia Post-Bariatrica, Chirurgia Estetica a Sanului, Chirurgia Reconstructiva dupa Chirurgia Tumorala a Sanului
  • Chirurgie Generala: Chirurgia Sanului, Chirurgie Laparoscopica, Chirurgie Tumorala Parti Moi, Chirurgia Obezitatii, Chirurgie Abdominala- Gastro-Intestinala, Endoscopie Digestiva.

Afilieri

  • Membru in Colegiul Medicilor Romania- Filiala Brasov din 2000
  • Membru al Societatii Romane de Chirurgie, SRC, din 2007.
  • Membru al ACPR- Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania, din 2013.