Paștele reprezintă una dintre sărbătorile importante ale noastre din mai multe puncte de vedere. Este o ocazie perfectă pentru a ne întâlni cu familia și prietenii, de a petrece timp de calitate cu ei.
Însă de multe ori bucuria celor câteva zile de sărbătoare se poate transforma în suferință. Alimentația de Paște excesivă și necontrolată poate cauza suferință.
Consumul excesiv de carne, dulciuri, alcool are efecte asupra intregului organism, nu doar al modului în care ne simțim. Așa cum am spus de multe ori pielea poate fi oglinda stării noastre de bine, deci ea ne va artă modul în care am avut grijă de noi.
Efectele dulciurilor, a alcoolului sunt imediat vizibile. Pielea devine ternă și uscată. Efectul cărnii și al ouălor mâncate în exces se vede cu puțină întârziere.
Poți alege să te bucuri de famile și prieteni, dar în același timp să păstrezi un echilibru în ceea ce privește alimentația de Paște.
Ei bine, răspunsul este simplu. Avem tendința de a mânca mai mult când avem o varietate mai mare de alimente în fața noastră. Varietatea ne mărește apetitul din punct de vedere fizic, mental și emoțional. Dorința de a descoperi gusturi, arome și texturi este cea care ne determină să mâncăm mai mult atunci când avem o varietate mai mare de mâncare. Este un impuls firesc al omului – dorința de cunoaștere.
Recomandarea noastră: folosește aceste zile pentru a descoperi și alte lucruri, nu doar gustul, aroma și textura mâncării sau a alcoolului.
Te așteptăm după sărbătorile de Paște cu programe de îmbunătățire a stilului de viață și a aspectului corpului tău.
Sărbători cu drag.